Entreprise HeadCount
Localisation België, Brussel
Secteur ICT

Fonction

Wegens groei zijn wij momenteel op zoek naar verschillende types Adobe Experience Manager Developers. Word jij één van onze nieuwe multifunctionele developers?

Het AEM platform biedt enerzijds het portaal aan waarop onze spelers kunnen deelnemen aan de periodieke trekkingsspelen, instant game/scratch producten kunnen aankopen, of e-games kunnen spelen. Het AEM-platform host anderzijds alle websites van de Nationale Loterij waar belanghebbenden informatie vinden over de Nationale Loterij, haar organisatie, haar missie en opdracht, haar producten, en haar subsidies aan goede doelen.

Je zal samenwerken met diverse Business Lines van de Nationale Loterij (Sales & Marketing, Operations, Corporate Communications & Events, HR) via een scrum- en agile methodiek, teneinde een verkorte ontwikkelingscyclus en een verhoogde frequentie van betrouwbare opleveringen binnen het AEM-platform te verzekeren. Je helpt bij het ontwerpen, up-to-date houden en realiseren van de backlog van de Adobe applicaties.

Samen met de AMS beheer je de hele levenscyclus van producten en diensten die aangeboden worden via het AEM-platform, van de (door)ontwikkeling, de activatie van nieuwe functionaliteiten, de integratie, het testen van de kwaliteit, tot aan de publicatie, het gebruik van het afgeleverde product, rapportering, tot de veiligheid van de systemen.

 • Als DevOps Full Stack ben je de brug tussen front-end en back-end DevOps, zorg je voor mentoring, structuur en naadloze samenwerking in complexe materie.
 • Als DevOps Back-End wacht jou een mooie uitdaging voor je kennis, samenwerking skills én je vermogen om out-of-the-box te denken, en ons nieuwe spelersportaal of één van onze interactieve bedrijfswebsites te koppelen aan onze interne loterij, ERP of andere systemen. Bovendien werk je samen met de AMS rond het beheer van de infrastructuur, backup & restore, uptime & performance monitoring, scaling up/out/in, opzetten van disaster recovery sites, creatie van clone environments, periodieke onderhoudsreleases in de diverse omgevingen…
 • Als DevOps Front-End werk je rond boeiende projecten zoals het nieuwe spelersportaal, het ontwikkelen van gebruiksvriendelijke bedrijfswebsites, of conversationele UIs voor de Nationale Loterij.

Détails de l'emploi

Al meer dan 85 jaar zorgt de Nationale Loterij voor een veilig spelplezier voor alle Belgen ouder dan 18 jaar. Dankzij de kleine inzetten van talrijke spelers kan de Nationale Loterij elk jaar zo'n 325 miljoen terug ten dienste stellen van de hele Belgische samenleving. Talrijke waardevolle organisaties en projecten krijgen op die manier de nodige steun en kunnen zo een verschil maken in onze gemeenschap.

Candidat

 • Je hebt een masterdiploma in informatica (of gelijkwaardige ervaring).
 • Je hebt een uitgebreide kennis van Git (feature branching, pull requests en code reviews), Java (incl. Java 8 & J2EE), Maven (projecten en dependencies), OSGi, en het web communicatie protocol Rest.
  • Verder heb je als Front-End DevOps al ervaring met het React JS framework, met webportals, websites en SASS design applicaties, adaptive design en e-commerce. Kennis van Redux is een sterke troef. Kennis van AEM componenten is niet noodzakelijk. Kennis van Webpack, Rollup, ESlint of Gulp is een pluspunt.
  • Als Back-end DevOps heb je uitgebreide ervaring (en/of certificering) in Adobe Experience Manager 6.5 of hoger. U hebt ervaring in het werken met AMS (Enterprise-versie). U bent vertrouwd met de taakverdeling tussen het interne Adobe-team en AMS (Adobe MS runbook, AMS deployment en release procedures...).
  • Als Full Stack DevOps heb je minstens 4 jaar ervaring met FE en BE technologieën, en kennis van AEM operations voor AMS (deployment, dispatcher, architectuur). U bent een goede communicator, u werkt graag in teamverband, u kunt best practices coördineren en u bent in staat om veranderingen in goede banen te leiden.
 • Je bent vertrouwd met de Agile-werkwijze en je kan je ook snel vertrouwd maken met het datamodel en de business rules die bij de Nationale Loterij gelden.
 • Je aarzelt niet om jouw kennis voortdurend te verbeteren door deel te nemen aan opleidingen en periodieke updates, zodat je op de hoogte blijft van de ontwikkelingen in een snel veranderende technologische omgeving.
 • Je verstaat beide landstalen , spreekt één ervan en hebt een perfecte kennis van technisch Engels.

offre

 • Aandacht voor jou
  We vinden het belangrijk dat jij het beste uit jezelf kan halen, maar dat we ook het beste uit elkaar halen. Jouw ontwikkeling heb je in eigen handen.
 • Een goede work-life balance
  Bij de Nationale Loterij krijg je interessante aanvullingen op je arbeidsvoorwaarden, zoals 32 vakantiedagen, flexibele arbeidstijden binnen een 37.5u werkweek en de mogelijkheid om van thuis uit te werken.
 • Geld enzo...
  Werken bij de Nationale Loterij is uitdagend en daar zetten we uiteraard iets tegenover. Naast een marktconform salaris, ontvang je ook een jaarlijkse bonus, vakantiegeld, eindejaarspremie, woon- en werkverkeer regelingen, aanvullende premievrije verzekeringen en meer.

  Postuler pour ce poste