Entreprise HeadCount
Localisation België, Brussel
Secteur Marketing & Communicatie

Fonction

Wegens groei zijn wij op zoek naar een Digital Marketeer E-commerce.

 • Je krijgt de volledige Business-verantwoordelijkheid over het eerste deel van de levenscyclus van een digitale speler van de Nationale Loterij, namelijk vanaf de rekrutering tot en met de allereerste activeringsmomenten, in nauwe samenwerking met de prestatiecampagnes, met het team dat zorgt voor de publicatie op het platform, met de overige digitale teams, en met onze partneragentschappen.
 • Je draagt bij aan het tactische jaarplan van het Demand-team, meer bepaald voor het gedeelte "Onboarding".
 • Je bepaalt en je controleert de KPI's van de digitale Business-activiteit voor het onderdeel "Onboarding".
 • Je voert de dagelijkse verrichtingen van het Demand-team uit op het digitale platform van de Nationale Loterij, meer bepaald voor het gedeelte "Onboarding", en dit in nauwe samenwerking met de leden van het team dat zorgt voor de publicatie van de inhoud.
 • Je draagt bij aan de omschrijving en aan de invoering van het « Player Lifecycle Framework », meer bepaald voor het onderdeel "Onboarding", en dit met de ondersteuning van de verschillende Stakeholders van het project.

Détails de l'emploi

Al ruim tien jaar stelt de Nationale Loterij haar spelers een gevarieerd, veilig en verantwoord spelaanbod voor op haar internetspeelplatform www.e-lotto.be, zowel voor haar trekkingsspelen als voor haar krasproducten.

In 2021 gaat de Nationale Loterij van start met een fonkelnieuw, enig en innoverend platform waarop haar twee "historische" internetruimten, namelijk www.e-lotto.be en www.nationale-loterij.be, worden samengebracht.

Op die manier kunnen maar liefst 1,3 miljoen meerderjarige spelers dankzij hun speelaccount volop genieten van Lotto, EuroMillions, Win For Life, Woohoo en nog veel meer andere producten die 24/7 voor hen beschikbaar zijn, zowel op mobiele toepassingen als op pc-toepassingen.

Candidat

 • Je bent in het bezit van een master-diploma of gelijkwaardig, en je kan een stevige ervaring van minstens vier jaar voorleggen op het vlak van digitale marketing, met name in een e-commerce-context. Een referentie bij een E-commerce Pure Player betekent voor jou een onmiskenbare troef.
 • Je hebt een relevante en tegelijk kritische kijk op de digitale ontwikkeling, met name inzake e-commerce ; jouw visie kan een steentje bijdragen aan de strategische evolutie van de Nationale Loterij.
 • Je hebt een grondige UI/UX-kennis, en je houdt ervan om je toe te spitsen op elke fase van de gebruikerstrajecten op het platform.
 • Je blinkt uit door je sterke analytische vermogen, en je hebt de fijnste neus voor gebruikersdata en voor Business Intelligence-modellen, waardoor je in staat bent om heldere en onderbouwde beslissingen te nemen.
 • Je hebt een goed inzicht in de digitale betaalde media en in hun conversiemechanismen, en je voelt je als een vis in het water bij een samenwerking met een media-agentschap.
 • Je beheerst perfect de belangrijkste twee landstalen (Nederlands en Frans). Een goede kennis van het Engels is een pluspunt.

offre

 • Wij geven jou de nodige aandacht …

Wij vinden het inderdaad belangrijk dat je bij ons het beste van jezelf kan geven, maar ook dat ieder personeelslid het beste van zichzelf kan geven aan zijn collega's. Jouw ontwikkeling bij de Nationale Loterij ligt in je eigen handen. Wij bieden jou de gelegenheid om je te vervolmaken én om te innoveren, want, zoals je weet : stilstaan is achteruitgaan

 • Financiële en andere aspecten …

Er zijn massa's uitdagingen bij de Nationale Loterij : wie ze aangaat, wordt op een passende manier beloond. Bovenop een contract van onbepaalde duur met een marktconform salaris, geniet je bij de Nationale Loterij ook vakantiegeld, een eindejaarspremie, een vergoeding voor woon-werkverkeer, bijkomende collectieve verzekeringen, de mogelijkheid om ieder jaar een bonus te ontvangen, enz.

  Postuler pour ce poste