Bedrijf HeadCount
Locatie België, Brussel
Sector Overheid

Functie

Wegens groei zijn wij momenteel op zoek naar een Business Relationship Manager SAAS. Word jij de dirigent die alle actoren naar een gemeenschappelijk en gedeeld succes leidt?

 • Je fungeert als aanspreekpunt voor de Business wat betreft ICT-diensten die door de Service Delivery unit Microsoft SAAS aan de klanten van de Nationale Loterij worden geleverd. Deze ICT-diensten ondersteunen bedrijfsprocessen bij onze retailpartners en/of beheren managementprocessen bij onze interne teams in het department Retail en/of het department Finance.
 • Je zorgt voor een goede professionele samenwerking tussen verschillende business partners, je eigen service delivery team en andere betrokken service delivery teams, en de externe dienstverleners (Managed Service Providers).
 • Je werkt hiervoor samen met collega's uit verschillende disciplines (ontwikkeling, operations, kwaliteit en security) volgens een agile en scrum methodiek, waardoor je de ontwikkelingscyclus vermindert en de frequentie van betrouwbare leveringen verhoogt.
 • Je stimuleert en bevordert de continuïteit en de continue verbetering van de kwaliteit van de ICT-dienstverlening in het Microsoft Dynamics-platform gedurende de hele levenscyclus van deze diensten. Je superviseert de behandeling van incidenten die werden toegewezen aan het Microsoft SAAS applicatiecluster. Je probeert mee toekomstige incidenten zoveel mogelijk te voorkomen, of de gevolgen ervan te beperken ("problem management").
 • Je helpt de interne klant om prioriteiten te stellen. Je beheert de samenstelling, de inhoud, de planning en de update van de backlog voor de applicatie, en je zorgt ervoor dat de backlog items volgens de afgesproken planning opgeleverd worden.
 • Je helpt - eventueel in samenwerking met andere Service Delivery teams - de Business om anomalieën, bottlenecks, rendementsverliezen of desorganisatie weg te werken door passende ICT-oplossingen rond procesautomatisering of informatievoorziening voor te stellen, rekening houdend met de mogelijkheden en beperkingen binnen de MS Dynamics applicatie.
 • Je definieert, planifieert en voert zelfstandig kleine tot middelgrote projecten uit. Je houdt een helikopterview bij van de planning en het budget dat aan de verschillende projecten is toegewezen.
 • Je maakt functionele specificaties op, en je begeleidt de implementaties van IT-projecten, zodat deze in overeenstemming zijn met de vereisten van de retail partners, en bovendien ook beantwoorden aan de gemeenschappelijke doelstellingen van de Business en de IT-afdeling.
 • Je communiceert de vooruitgang van je projecten met verschillende belanghebbenden: interne klanten, je Service Delivery manager en IT Management.
 • Je draagt bij tot complexere of grotere projecten die gericht zijn op het transformeren van business en/of IT-diensten.
 • Je helpt bij projectdefinities, functionele specificaties, testing en veranderingsmanagement in grotere IT-transformatie programma's, in samenwerking met je collega('s) BRM Transformation Management.

Organisatie details

Al meer dan 85 jaar zorgt de Nationale Loterij voor een veilig spelplezier voor alle Belgen ouder dan 18 jaar. Dankzij de kleine inzetten van talrijke spelers kan de Nationale Loterij elk jaar zo'n 325 miljoen terug ten dienste stellen van de hele Belgische samenleving. Talrijke waardevolle organisaties en projecten krijgen op die manier de nodige steun en kunnen zo een verschil maken in onze gemeenschap.

Kandidaat

 • Je hebt een masterdiploma in economie (of gelijkwaardige ervaring).
 • Je begrijpt uw cliënten, speelt in op hun wensen en behoeften, en voelt je verantwoordelijk voor het verlenen van een kwaliteitsdiensten aan hen.
 • Je bent enthousiast en stelt alles in het werk om ervoor te zorgen dat jouw klanten tevreden zijn over de door uw team geleverde diensten, zowel wat de functionele ondersteuning als wat de kwaliteit, de prestaties en de veiligheid betreft.
 • Je onderhoudt goede werkrelaties en kunt goed omgaan met verschillende soorten profielen, (of het nu gaat om externe klanten, externe servicepartners, technische teams of het management).
 • Je schrikt er niet voor terug om je kennis op peil te houden door deel te nemen aan opleidingen, zodat je op de hoogte blijft van de ontwikkelingen in een snel veranderende technologische omgeving. Je hebt een open geest voor trends en ontwikkelingen in de technische aspecten van dienstverlening in de MS Dynamics wereld, en je stelt potentiële innovaties voor ten dienste van de klanten van de Nationale Loterij.
 • Je bent een echte teamspeler en zoekt samen met je collega's naar de best mogelijke oplossing.
 • Je vindt het leuk om je collega's in je eigen team (DevOps Engineers, Quality Assurance Engineers) te ondersteunen en te coachen.
 • Je spreekt het Nederlands en hebt een goede passieve kennis van het Frans. Uiteraard heb je kennis van Engels.

Aanbod

 • Aandacht voor jou

We vinden het belangrijk dat jij het beste uit jezelf kan halen, maar dat we ook het beste uit elkaar halen. Jouw ontwikkeling heb je in eigen handen.

 • Een goede work-life balance

Bij de Nationale Loterij krijg je interessante aanvullingen op je arbeidsvoorwaarden, zoals 32 vakantiedagen, flexibele arbeidstijden binnen een 37.5u werkweek en de mogelijkheid om van thuis uit te werken.

 • Geld enzo...

Werken bij de Nationale Loterij is uitdagend en daar zetten we uiteraard iets tegenover. Naast een marktconform salaris, ontvang je ook een jaarlijkse bonus, vakantiegeld, eindejaarspremie, woon- en werkverkeer regelingen, aanvullende premievrije verzekeringen en meer.

  Solliciteer voor deze job