Locatie Belgium, Limburg
Sector Sales

Functie

Als Sales Executive ga jij aan de slag met de uitgebouwde klantenportefeuille. Je beheert duurzame relaties met de klant en bent het gezicht van de organisatie.

Met jouw expertise van SAP (of een vergelijkbare business application) bied jij de ideale oplossing aan voor de klant. Je analyseert de behoeftes van de klant en overtuigt hen van de meerwaarde van SAP.

 • Je voert gesprekken op c-level met potentiële klanten of bestaande klanten waar uitbreiding mogelijk is
 • Als eindverantwoordelijke voor jouw klanten werk je samen met het presales team om een mooi samenwerkingsvoorstel op papier te zetten, eventueel aangevuld met een demo die je samen ter plaatse gaat toelichten. Je krijgt een sterke ondersteuning door het presales team waar je nauw mee zal samenwerken
 • De brede regio Leuven-Hasselt-Maastricht is jouw speelterrein. Je hebt een zicht op de verschillende actoren en weet waar mogelijke opportuniteiten liggen
 • Je onderhoudt de klantenportefeuille en zorgt voor een gestroomlijnd proces

Organisatie details

Wat begon als een kleine startup is vandaag een SAP gold partner die niet meer weg te denken is uit het landschap. Onze opdrachtgever is een bedrijf dat zich de afgelopen jaren gepassioneerd heeft ingezet als digitale pionier omtrent SAP-oplossingen.

Met het hele team garanderen ze een kwalitatieve allround ondersteuning voor hun klanten. Ze ontzorgen de klant en zetten in op innovatieve technieken en business advies.

Door de constante groei van hun bedrijf zijn we momenteel op zoek naar een toegewijde Sales Executive.

Kandidaat

SAP heeft voor jou geen geheimen. Je gebruikt je kennis van deze oplossing om te adviseren en analyseren.

 • Jouw commerciële skills zijn niet te kloppen. Je staat sterk in je schoenen en weet waarover je spreekt. Vanuit deze kennis kan jij de klant overtuigen dat onze oplossing de beste is!
 • Door je economische background heb je een breed inzicht in bedrijfsprocessen en weet je waar SAP ondersteuning kan bieden
 • Masterniveau in een economische richting (TEW, handelswetenschappen …)
 • There's no I in team! Een nieuw project wordt steeds gedragen vanuit het hele team. Je deelt je kennis en staat open voor advies van je collega's. Samen gaan we voor het ideale resultaat
 • Als geboren sales erken je de kracht van een uitgebreid netwerk. Een goede opvolging van dit netwerk resulteert in verkoopskansen, die jij staalhard binnenkopt!
 • Je spreekt zakelijk Nederlands en kan ook commerciële gesprekken in het Engels voeren

Aanbod

Ben jij de ideale kandidaat die samen met ons wil groeien? Dan bieden we je graag een plekje aan in ons team! Wij staan voor samen groeien. Neem jij initiatief in je rol en geef je telkens 100% van jezelf? Dan zorgen wij ervoor dat jij volop ondersteunt wordt en jezelf erkent voelt.

We delen graag al onze expertise met jou en voorzien een breed aanbod aan trainingen, opleidingen en inspiratiesessies. Dit op maat van jouw noden.

Verder bieden we ook:

 • Een passend loonpakket met onder andere een verzekeringspakket en bedrijfswagen met tankkaart
 • Tal van bedrijfsuitjes, etentjes en leuke teamactiviteiten.
 • Een bedrijfscultuur die zich focust op innovatie en vooruitgang. Je hebt een plek op de eerste rij in het landschap van SAP!

Ben jij de SAP of digital application -expert die we zoeken? Of heb je nog vragen bij deze vacature? Aarzel dan niet om te solliciteren en dan nemen we graag contact met je op voor een gezellig gesprek!

  Solliciteer voor deze job